Precis sådär lagom kladdig och med en rejäl klick grädde, toppad med mandarinklyftor |
1.5 tsk salt
2 tsk chilipulver
2 tsk paprikapulver
1 tsk vitlökspulver
1 tsk lökpulver
1 tsk spiskummin
2 krm cayennepepper
Precis sådär lagom kladdig och med en rejäl klick grädde, toppad med mandarinklyftor |
4 kommentarer:
hej! later som en bra plan, och som vanligt ser allt valdigt aptit retande ut som du fotar, slurrrrp!
gillar oxa avocado mycket men kruxet ar att de ofta ar harda i affaren och tar ett tag att fa mjuka.. LAxen med feta tacket sag fin ut oxa!kram sara
Sara: Om avokadon är hård i affären lägg den ihop med äpple el banan tex på ett fruktfat, äpplet och bananen utsöndrar etylengas som gör att avokadon mognar och bli mjuk snabbare! Så gör alltid jag! Tack för din kommentar, betyder mycket! KRAM C
tack for tipset darling! forresten har haft det lite segt pa jobbet idag sa satt o surfade runt lite planlost och sprang pa denna fantastiska mat blogg: http://njutmat.blogspot.com
Massor av slurrrrrp recept och mycket verkar vara LCHF inspirerat. Fastnade t ex for Gräddstuvad vitkal med bacon o parmesan - tror jag ska gora det ikvall! KRAm
Skicka en kommentar