Min älskade goa hund I ute i trädgården idag! |
Men det är bara att inse att det är för tidigt än att drömma sig bort till min favvo årstid: VÅREN. Än kan det ju tyvärr börja snöa vilken dag som helst :(
Jag får väl helt enkelt ta och köpa mig lite tulpaner, vita och lila eller rosa som är min favoriter over all :)
Nu på kvällen lagade jag en så gagagaga god sås, ett recept från Monigue Forslunds kokbok "LCHF för hela familjen" till det serverade jag hasselbackspotatis,rostad palsternacka, kokt majs och helstekt fläskfilè.
Jag kan säga att jag har blivit helt såld på rostad palsernacka att jag t.o.m börjar rata potatis, biten som ligger på tallriken åkte ganska snabbt över till soptunnan a.k.a M ;) |
2 dl creme fraiche
2 dl grädde
1 msk dijonsenap
1 msk tomatpurè
1 msk paprikpulver
vit el svartpeppar
salt
4 vitlökslkyftor, pressade
1,5 msk dragon, torkad el färsk
Blanda allt i en kastrull, koka samman och låt småsjuda i ca 7 minuter. KLART! M tyckte att den hade lite pikant smak....haha, med tanken på dijonsenapen :D
Slurp så goood var den, prova vettja! |
1 kommentar:
Nog för att maten från Thailand ser helt fantastiskt ut men din sås verkar ju inte helt fel den heller, den måste vi ju prova :)
Hoppas du får en fin tisdag!
Många varma kramar
Skicka en kommentar