tisdag 4 september 2012

LCHF-tidning och en dagens

Såhär god såg kycklingen ut efter nästan 2 timmar i ugnen! Sista halvtimman
la jag på folie så att kycklingen inte skulle få så mycket färg.
Dagens middag blev som vanligt god, vad annars lixsom? Haha, ärligt talat så blir det en hel del kaos i det Lindbergska köket ibland, maten blir inte alltid god...Men idag lyckades jag i allafall, tjoho :)
Kycklingkött med zuccini, paprika stekt i pestosmör och avokado, fräscht
och gott :)
Var i väg en snabbis och handlade lite förut och då kom jag över sånna där riktigt små och krispiga champinjoner, älskar dom! Bara att dela på och steka i massa smör, mmm vad gott. Visst det slår ju inte kantarellerna jag har i frysen, men det är gott att variera sig. Köpte också på mig den senaste LCHF-bilagan från Expressen...Den ska jag läsa när jag får tid!
Jag hoppas på några inspirerande historier och goda recept!  
"Some people make your life better by walking into it. And others make it better by leaving it"

Kram C

3 kommentarer:

Erika - LCHF till vardag och fest sa...

Åh, vad gott det såg ut. Tack för tipset om att steka i pestosmör, det låter otroligt gott.

monkan sa...

Kycklingen såg riktigt god ut! Mums!
Måste också köpa LCHF bilagan. Gillar mat-tidningar...
Kram/M

fröken nilssons kök sa...

Bilagan ligger här oxå o väntar ;)