fredag 28 september 2012

Underbara dag!

Bild lånad från google, fru L glömde kameran hemma...
Det blev en trip till svampskogen i dag med, vilket var underbart skönt! Även fast skogen vi går i ligger precis vid en vältrafikerad väg, så är det ändå skönt att strosa runt. Nu kan jag njuta mer för att risken att träffa på herr orm är minimal...
Vi hittade trattisar, kantareller och taggsvamp och lite lingon som svärmor fått! Vi var ute i över 2 timmar och I han är så duktig så att gå. Men när vi kom hem då ville han sova, vi fick knappt ut han på kvällspromenaden...Även en Jack russel kan tydligen bli trött, även fast vi sällan märker av det ;)

I morgon ska I klippas och under tiden ska jag och Pingvinen uträtta lite ärenden. På måndag har vi planer på att se filmen "Hypnotisören". Jag har ju läst boken, som jag tycker flippade ur totalt och inte kändes trovärdig på slutet. Vill ändå se filmen för vem vill missa chansen att se Persbrandt in action? No me ;) På tisdag hoppas jag att vädret är på vår sida för då vill vi besöka huvudstaden igen, shoppa och äta gott! 
Såhär fina lingon hittade jag...även denna bild lånad från google...
Till middag åt vi detta:
Stekta fläskotletter kryddade med sockerfri grillkrydda, nya favoriten blomkåls
& kantarell gratäng samt en vanlig hederlig sallad! Sjukt gott :)
Nu ska jag umgås med sängen ;)

Kram C

2 kommentarer:

Sonja Kidron sa...

Oh, ja, det ÄR så härligt med skogpromenad och härligt frisk luft! Bara för det kanske jag ska ta mig en runda idag också. Nu vet jag ju hur jag ska ta mig bort till skogen (jag är relativt nyinflyttad och känner inte riktigt till trakterna här ikring än..), eller en av dem.. och det var en sådan där riktigt härlig, lummig och alldeles underbar skog.. och visst fanns det svamp! I mängder! :)

Ha en alldeles underbar fredag Katharina!
kram
/ Sonja

ryskadockor sa...

Vad härligt med självplockade skogssvamp! Mums! Jag har tyvärr ingen tid att gå i skogen... :(
Spännande med bio!
Vi ska klippa vår lilla Dasha närmare julhelger! :)
Hoppas ni kommer att ha det underbart i Stockholm!
ha en fin fredag!
kram kram
//Lana