Holiday dip med gurk & paprikastavar och blomkål... |
Holiday dip
2.5 dl gräddfil
1/2 riven paprika
1 finhackad schalottenlök
1 pressad vitlöksklyfta
paprikapulver
vitpeppar
cayennepeppar
gurkmeja
salt
Riv paprikan, finhacka löken, och pressa vitlöken i en bunke. Blanda ihop allt till en röra. Låt stå kallt en stund innan servering, så smakerna hinner sätta sig lite.
Som Ni ser valde jag att riva ner röd paprika! |
Denna dipp kan jag tänka mig passar perfekt till tacotallriken, grillat kött/kyckling eller varför inte som smaksättning i en köttfärsås! Tack Fru Bogren för receptet!
Kram C
8 kommentarer:
Mmm...sååååå gott! Det receptet har jag också sparat! :)
Ha en fin lördag!
Kramar till dig vännen! <3 <3 <3
//Lana
Lana: Du måste prova, det var jättegott :)
Ha en fin lördag du med <3<3<3
C
Tack snälla Catharina för länken och fina ord!! :-) Vad roligt att du gillade dippen! Ha en fin lördag! Kram Sandra
Åh perfekt, holiday är ju min favoritdip! Måste testa denna med grönsaker! Perfekt till Eurovision sen när det börjar! Tack för recept :) kram
Sandra: Klart jag länkar till din fina blogg :) Dippen var jättegod!
Cosmoscatten: Holiday dippen är också min favvo! Prova, du kommer inte bli besviken kan jag säga!
Kram till er båda <3<3<3
C
Det är så gott med grönsaker som dippas!
Kramar/M
Jag har aldrig gjort en sån dip själv förut, tack för tipset :-)
Ser supersmarrigt ut :)
Ha en trevlig Valborg!!
Kram
Skicka en kommentar