måndag 30 april 2012

Chevrèkräm!

Då försöker jag igen med att göra detta inlägg, gjorde det igår och så skulle jag bara lägga till en futtig bild och datorn la av....Grrr sen hade jag ingen lust att gör om det, förrens nu!
Gårdagens grilltallrik, bestående av fläskkotletter, smör, svamp, paprika,
tomater och chevrèkräm, jättegott!
Marinaden jag gjorde till köttet blev så god, och gjorde köttet ännu saftigare. Jag använde mig av benfria fläskkotletter, och det ju bara några minuter så var de klara på grillen. Marinaden innehöll: olivolja, soja, balsamvinäger, 2 krossade vitlöksklyftor, peppar och skalet från en citron. Denna marinad kommer jag definitivt gör igen och tillsätta massa färska örter. Idag har jag tagit fram lax, så det blir nog grillning idag med, solen strålar från en klarblå himmel och det är riktigt varmt ute!


Chevrèkräm       4-5 port


150 g chevrè
2 dl creme fraiche
1 msk olivolja
1 lite riven vitlöksklyfta
2 soltorkade tomater som ligger i olja
1-2 msk finhackad färsk gräslök, går bra med fryst med
peppar


Börja med att finfördela osten med hjälp av en gaffel, ha sedan i creme fraiche, olivoljan, vitlöken och klipp i de soltorkade tomaterna, peppar och den finhackade gräslöken, blanda väl! Klart! 





1 kommentar:

Dannie sa...

Vad gott med chevreröra!

Ska nog köpa hem lite getost snart.