Supergod till både kött, fisk eller fågel! |
1 dl creme fraiche eller gräddfil
1/2 dl finhackad färsk dragon
1 tsk honung (kan uteslutas)
salt och peppar
Blanda allt i en skål och låt stå kallt ett par timmar. Vi åt såsen ihop med biff från Robertssons. Deras kött är helt otroligt gott, och av väldigt fin kvalitè.
Biff med mycket smör,hehe ;) Grillade grönsaker och dragonsåsen! |
Tomatsallad
10 små cocktailtomater
1/2 liten finhackad rödlök
30 g fetaost
balsamvinäger
peppar
Skär tomaterna i önskad storlek, skiva rödlöken så tunt det bara går. Blanda allt i en skål, smula över fetaosten och häll över lite balsamvinäger. Låt stå kallt någon timme, ta ut minst 15 minuter innan den ska ätas!
Syrlig,söt och salt liten sallad! Prova detta pronto :) |
Helstekt fläskfilè marinerad med olivolja, sambal oelek och färsk timjan. Grillade grönsaker, tomatsallad och svampstuvningen. Till de drack vi Loka med smak av hallon/persika, ny favorit! |
Kram C
2 kommentarer:
Otroligt god mat ni har ätit! Jag brukar också göra dragonsås till kött eller t ex till pizza! :)
Ha en fin söndag!
kram kram
Ser apgott ut.
Tack för dina värmande och fina ord. Det är så sant som du skriver om de där dåliga tankarna...det blir verkligen inte bättre, trots att man är smal, för man strävar hela tiden efter att bli bättre, fast man är bar nog, liksom. Men man måste bara inse det själv, och den biten, att tycka om sig själv, har jag väldigt svårt med.
Vet inte hur bra det är att äta efter LCHF när man har förhöjda levervärden, men det lär ju inte vara sämre än pulver.
Hoppas du har en underbar kväll, finis.
Kramar
Skicka en kommentar