Mandeltorsk 4 port
400 g torskrygg el vanlig torskfilè/torskblock
50 g smör
1 dl mandelmjöl
mandelspån
salt o peppar
Sätt ugnen på 175 g och smörj en ugnsform, lägg i torsken. Smält smöret och tag det från plattan, tillsätt mandelmjöl, salt och peppar. Bre det på torsken och stör över mandelspånen. Grädda i mitten av ugnen 20-25 minuter. Blir mandeln för bränd innan fisken är klar lägg över lite folie.
Servera med en god sallad och varför inte blomkålsmos, det ska jag prova nästa gång!
| Jag åt torsken ihop med en sallad på paprika, salladsmix och avokado för extra fett! Gott :) |
Kram C
7 kommentarer:
Mmm, så gott med mandel och fisk! :)
Sonja Kidron: Välkommen hit! Vad kul att du kommenterar här i min blogg :)
Ja, detta var så gott! Mandel och fisk är en god kombo, prova vettja!
Kram C
Å, fiskrecept behövs alltid!
Kram /M
Det är ju supergott! Den här fisken ska jag ha till nästa veckas matsedel! :)
Ha en toppen dag!
kram kram
//Lana
mmmm nu blir jag allt sugen på denna fisk igen...men inte idag för det blir visst smörgåstårta igen......
Annica: Du kan ju inte läska med smörgåstårta ju ;)
Kram C
Lana: Gör det, du kommer inte ångra dig! Mandelfisken är bara sååå god!
Monkan: Nä, fiskrecept kan man inte ha för många av!
Kram C <3
Skicka en kommentar