Fru L chicken nuggets 2 port
2 kycklingfileèr
3/4 dl mandelmjöl
2 msk sockerfri tacokrydda
Sätt ugnen på 200g. Strimla kycklingen i lagom stora bitar, blanda sedan ihop mandelmjöl och tacokrydda i en bunke.
Lägg i kycklingen, rör runt så alla kycklingbitar blir helt täckta av mandelmjöl/tacokrydda. Lägg upp kycklingbitarna på en bakpappersklädd plåt. In i mitten av ugnen mellan 15-18 minuter.
Ruccola, tomater, fint strimlad zucchini, paprika och gurka! |
Tacosås 2 port
1 dl creme fraiche
2 msk majonäs
2-3 tsk tacosås (hot)
Blanda alla ingredienser väl och servera! Enkelt va?!
Saknar dock en duk ;) |
Krispiga och saftiga nuggets, ni måste prova dessa! Det är sååå mycket godare än tacofärs, jag lovar!
Slurp sa det, så var salladen slut! |
Nu ska jag lägga mig ute i solen och sippa på hallonvatten!
Ha en underbar fredag alla fina <3<3<3
Kram C
7 kommentarer:
ser gott ut
Linda: Det ÄR gott! Prova, du kommer inte bli besviken :)
Kram C <3
Detta ska vi testa imorgon har vi bestämt.
Tack för din kommentar känns som jag är väldigt ensam om att kämpa.
Jag vet väldigt lite om paleo så jag ska nog läsa på mer om det lchf paja min mage av
Å, jag har sett de förr hos dej, de ser så goda ut! Ska spara det till efter semestern!
Begravningen är över, vi var helt slutkörda efteråt, men nu tar vi ett djupt andetag och går vidare...Tack för dina tankar. <3
Kram/M
Mums för taconuggets! Var länge sen jag gjorde såna... Får bli snart i en god tacosallad. Kram
Jag har tänkt så länge att jag ska testa dina nuggets. Låter jättegott med mandelmjöl som panering.
Står på "att göra"-listan. :-)
♥ Kram Erika ♥
Anna: Vad kul att Ni ska testa! Jag vet att det kan kännas så, men vi är inte ensamma! Kram C <3<3<3
Erika: Kul! Jag hoppas du kommer gilla dom! Vi älskar dom här hemma :)
Kram C <3<3<3
Skicka en kommentar