tisdag 21 maj 2013

Dagens

Färsk vitkål, redo för att åka i stekpannan!
Tisdagens middag fick bli en snabblagad carbonara! Hade ingen lust att stå vid spisen någon längre stund, så det fick bli enkelt!
Att ha i tomater gör att den gräddiga såsen känns lite lättare, samt att
tomaterna tillför en god syra! Jag har i dom precis på slutet :)
I min carbonara har jag i: Bacon, lök, grädde, creme fraiche, tomater, lite salt och mängder med svartpeppar! Till hade jag smörstekt färsk vitkål, kryddad med bara lite salt och peppar. Mums! 
Bara att hugga in!
Hoppas att Ni alla haft en fin tisdag!

Kram C 

9 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, ser supergott ut!
Det måste jag prova!
Kram: Lotta W

Maria sa...

Ser verkligen gott ut!!
Nu blev jag hungrig ..
Gott med tomater i.
:)

monkan sa...

Färsk vitkål! Det är så j-a gott!!! Å carbonara, längesen, gu va sugen jag blev!
Kram /M

cosmoscatten sa...

Ja vitkålscarbonara är verkligen supergott!!! Ha en fin kväll. Kram

Erikas LCHF till vardag och fest sa...

Mums! Älskar carbonara. :-)

Jag vill också få tag i färsk vitkål. Letade i affären sist men de hade ingen. Bättre lycka nästa gång hoppas jag.

Kram ♥

Unknown sa...

Tusan va gott det ser ut!!
Kjaaaam <3<3<3<3

Mitt liv som fru L sa...

Lotta W: Tack! Ja, prova :)

Maria: Ja, tomaterna lyfter rätten!

Monkan: Håller med, så jävla gott :) Du får göra carbonara när du kommit hem från Gotland!

Cosmoscatten: Ellerhur! Jättegott :)

Erika: Jag med! Hoppas du hittar färsk vitkål nästa gång du är i affärn!

Kram alla fina <3<3<3

Mitt liv som fru L sa...

Bruttan: Glömde dig ;) Tackarrrrr
Kjaaaaaaaaam C <3<3<3

Johanna Bergqvist sa...

Men åh vad gott!