fredag 10 augusti 2012

Sambalsmör

Sambalsmör           2 port

60 g smör
2 msk finhackad färsk citrontimjan
3 msk finhackad färsk oregano
1 tsk sambal oelek
salt o peppar

Blanda allt och låt stå kallt i kyl eller frys. Passar nog bra både till kött, fisk eller fågel. Vi ska ha det till grillad kyckling i morgon. 

Godnatt alla fina!
Kram C <3

3 kommentarer:

fröken nilssons kök sa...

Kryddsmör är ju bara så gott!!
Brukar ha en färdig omgång i frysen men nu va den visst slut....dax att ut och skörda örter och mjuka upp smöret ;)

ryskadockor sa...

Mums, vad gott det låter! Det receptet måste jag spara! :)
Ha en underbar lördag!
Kram kram
//Lana

Luiza sa...

Allt du lagar ser gudagott ut...

Jag hoppas inte heller att det är något allvarligt tillstånd...men man kan inte låta bli att oroas över läget. Jag har aldrig varit en hypokondriker, men nu är det nog så illa , tyvärr.
Man tror att man är dödssjuk, och det kan man ju inte veta förrän man kollat upp saken, men hoppas att allt är bra. Jag vill slippa gå omkring och fundera på om jag får se min dotter växa upp...
Nä, fifan...

Massa kramar, vännen.